Vágólapra másolva!
Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője azt szeretné, ha a pénteken kezdődő Ausztrál Nagydíj előtti napokon már az idénynyitóról s nem a szabályváltoztatásokról vitatkoznának a szakemberek.

"Nincs szükségünk az ellentétekre" - szögezte le a brit üzletember. A Williams-BMW és a McLaren-Mercedes február 20-án nyílt levélben lépett fel a radikális módosítások ellen, és azzal fenyegetőzött, hogy végső esetben jogi útra tereli az ügyet. Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke és Bernie Ecclestone viszont kitartott a változtatások mellett.

"Ez az egész csak vihar egy pohár vízben" - mondta akkor Mosley a két sztárcsapat ingerültségéről. Hozzátette: semmi értelme bírósághoz fordulni, mert az Ausztrál Nagydíjig úgysem születik döntés, s az ügy akár hónapokig is elhúzódhat.

Schumi tart a McLarentől/sport/f-1/20030303schumi.html

"Ha nem határozunk a radikális módosításokról, komoly veszélybe került volna a Forma-1 jövője. A gyártók nagyon sok pénzt áldoznak a siker érdekében. Ez egészségtelen a sportág szempontjából, mert egyre nagyobb lesz a különbség a gazdagok és a szegények között" - jelentette ki Ecclestone.