Vágólapra másolva!
A BAR-Honda február 1-jén mutatja be a 2004-es Forma-1-es világbajnokságra tervezett autóját, a BAR006-ot. Az eseményre a barcelonai versenypályán kerül sor. Az istálló két pilótája az angol Jenson Button és a japán Szato Takuma.

A népszerű autóbemutatók sorát hétfőn a Williams-BMW kezdte, midőn Valenciában leleplezte az FW26-ost. Januárban várhatóan további négy vagy öt csapat prezentálja legújabb versenygépét: a Saubernek, a Toyotának, a Jaguarnak és a Renault-nak már van konkrét időpontja, s meg nem erősített hírek szerint a Ferrari is az év első hónapjában, vélhetően 26-án mutatja be új kocsiját (más források január 25. és 29. közötti bemutatóról tudnak). A McLaren-Mercedes már november végén tesztelte 2004-es autóját (MP4-19), így kérdéses, hogy hivatalos sajtóprogram keretében is sor kerül-e a debütálásra.

A januári (hivatalosan megerősített) autóbemutatók :
12.: Sauber-Petronas, C23: Salzburg
17.: Toyota, TF104: Köln
18.: Jaguar-Cosworth, R5: Barcelona
29.: Renault, R24: Palermo

Februárban lesz a Jordan-Ford autóbemutatója, míg Baumgartner Zsolt csapata, a Minardi-Cosworth még nem döntött az időpontról; várhatóan január végén vagy február elején tartja a prezentációt.