Vágólapra másolva!
Michael Schumacher annak ellenére változatlanul bizakodva tekint a folytatás elé, hogy az első három futamon nem tudott dobogós helyen végezni.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

"A Ferrari olyan emberekből áll, akik megszokták, hogy keményen dolgozzanak a sikerért, és képesek elviselni a nehézségeket" - nyilatkozott az ötszörös világbajnok Forma-1-es pilóta. "Ezért nem aggódom a jövő miatt."

Az olasz istálló eredetileg a vasárnapi San Marinó-i Nagydíjon szerette volna bevetni az új autót, de a tesztelések során kiderült, hogy az F2003-GA még mindig nem tökéletes. "Az új kocsi már most is jobb, mint a régi, de van még rajta javítanivaló. Nem lenne értelme kockáztatni, a szezon nagyon hosszú. A tavalyi autó is gyorsabb, mint a vetélytársaké."

Michael Schumacher/sport/f-1/20030211michael.htmlFerrari/sport/f-1/20030207ferrari.html

Michael Schumacher hozzátette: a kudarcok nem keserítették el, és eszébe sem jutott, hogy ezért esetleg befejezze pályafutását. "Még mindig nagyon élvezem a versenyzést. Ahhoz, hogy valaki győztes legyen, néha veszíteni is kell. A szerződésem 2004-ig köt a Ferrarihoz, ez gyakorlatilag két teljes idényt jelent, így még sok időm van gondolkodni a jövőmön."