Vágólapra másolva!
Juan Pablo Montoya bogotái sajtótájékoztatóján kijelentette, a vasárnapi Brazil Nagydíjon sem a Ferrari a legesélyesebb a futamgyőzelemre. A kolumbiai ezzel szemben úgy véli, a Williams annál inkább versenyképes lesz.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Juan Pablo Montoya a közelgő Brazil Nagydíjra való tekintettel Bogotában sajtótájékoztatót tartott, s keményen odamondogatott a Ferrarinak. A kolumbiai szerint a maranellóiaknak Interlagosban sincs esélye a futamgyőzelemre, ellenben a Williams bivalyerős motorjával jó esélyekkel pályázik a brazíliai első helyre.

"Michael Schumachernek roppant nehéz dolga lesz Brazíliában" - ígérte kissé talán elhamarkodottan Montoya. "Meglepne, ha a Ferrari diadalmaskodna Interlagosban, szerintem üres kézzel utaznak majd haza." A kolumbiai az idénynyitó melbourne-i futamon második lett David Coulthard mögött, mert néhány körrel a leintés előtt kicsúszott, s csak a skót mögé tudott visszatérni. Malajziában már gyakorlatilag az első körben kiesett (a brazil Pizzonia hátulról telibe trafálta, hosszú percekig tartott, míg újra összerakták autóját), a világbajnoki összesítésben azonban így is a harmadik helyet foglalja el Räikkönen és Coulthard mögött.

Juan Pablo Montoya Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26387Williams-BMWhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=25555

"Mi más lehetne a célom, mint feljebb lépni a rangsorban" - folytatta Montoya. "Nagy reményekkel utazunk Brazíliába, s noha a Forma-1-ben botorság kijelenteni olyat, hogy biztosan mi nyerünk, annyit azért mégis mondhatok, hogy versenyképesek leszünk."