Vágólapra másolva!
A Minardi Forma-1-es csapata anyagi lehetőségeihez mérten, szinte titokban mutatta be 2003-as négykerekűjét, a PS03-ast. Niki Lauda szerint öngyilkosság lenne a motorgyártók részéről, ha új sorozatot alapítanának.
Fotó: f1.racing-live.com
Egy sátorban rántották le a leplet az új Minardiról

A Paul Stoddart dirigálta Minardi-Cosworth kicsit sem kapkodta el a 2003-as szezonra épített autójának bemutatását, két nappal a szezonstart előtt leplezték le a PS03-ast. A minden pompát nélkülöző bemutatóra a melbourne-i Federation Square-en, magyar idő szerint éjfél felé került sor, s az egész ceremóniára csak néhány járókelő volt kíváncsi. Pedig a lepel lerántásánal ott tüsténkedett a csapat mindkét pilótája, Jos Verstappen és Justin Wilson is, azaz az érdeklődök testközelbe kerülhettek volna két Forma-1-es versenyzővel.

Minardihttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31928Minardi-Cosworth 2003/sport/f-1/20030207minardicosworth.html

Az autó egyébként gyakorlatilag semmit nem változott, alapszíne a fekete maradt. A holland Verstappen szponzorszerző körútjának eredményeként számos támogató neve lett a kasztnira felfestve, jórészt fehér betűkkel. A bemutatóra jellemző, hogy mindösszesen Paul Stoddart csapatfőnök mormolt el néhány szót az újságíróknak: "Az új Ford-motortól sokat várunk idén, reményeink szerint a Minardi fennállásának legjobb éve lesz az idei." Noha az ausztrál üzletember mostanság heves szópárbajt folytat a McLaren és Williams elöljáróival a tervezett (és javarészt megvalósított) költségcsökkentés miatt, a bemutatón a csapat többi tagjával egyetemben elfeledkezett a gondokról, s büszkén lépdelt a PS03-as mellett.