Vágólapra másolva!
Nem köt újabb szponzori szerződést a Deutsche Post a Forma-1-es Jordan-istállóval. A gyengélkedő német gazdaság alig egy hete két nagycsapatot is elért: a McLaren és a Williams is elvesztette főszponzorát.

A Jordan tehát a harmadik csapat, amelynek komoly veszteséget okoz a legnagyobb európai gazdaság stagnálása. A Deutsche Post 2000-ben három évre írt alá a Jordannek, ám a kontraktust nem hosszabbítják meg - az állami vállalat a következő két évben ezer németországi fiókját zárja be a költségcsökkentés érdekében.

A Jordan idényének vége/sport/f-1/20021025ajordan.htmlFordítva sülhetnek el az F1 új szabályai/sport/f-1/20021105forditva.htmlJordan Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=28905

A főszponzor visszalépésével óriási lyuk keletkezik a Jordan költségvetésében, amit a másik meghatározó támogató, a Benson and Hedges sem tud kitölteni. A dohányipari vállalat ráadásul csökkenti anyagi kötelezettségeit az istállónál.

Bő egy hét alatt a harmadik német cég szállt ki a Forma-1-ből: a Deutsche Telekom nem hosszabbított a McLarennel, a Veltins azonnali hatállyal megszüntette a Williams támogatását.