Vágólapra másolva!
Niki Lauda csapatfőnök bejelentette: a Jaguar menesztette az északír Eddie Irvine-t és a spanyol Pedro de la Rosát, s a következő Forma-1-es szezonra az ausztrál Mark Webbernek és a brazil Antonio Pizzoniának szavazott bizalmat.

"Örülök Mark és Antonio érkezésének. Bízom abban, hogy érdekes és eredményes új párost alkotnak majd" - mondta a korábbi háromszoros világbajnok.

Irvine szerződése az idei szezon végén lejárt, de la Rosáé azonban még egy évig élt volna. Az ír nyolc ponttal kilencedik lett az idei összetett versenyben, egyszer volt dobogós: a monzai Olasz Nagydíjon a harmadik helyen ért célba. A spanyol egyszer sem került a legjobb hat közé.

Óvatos rokonszenv fogadta az új szabályokat/sport/f-1/20021029f1ovatos.html

Webber a Minardi pilótájaként idén mutatkozott be az autósport elitkategóriájában, s hazai pályán, a szezonnyitó Ausztrál GP-n az ötödik hely megszerzésével debütált. Többször nem is szerzett pontot, tizenhatodik lett az összetettben. Pizzonia a BMW-Williams tesztpilótájaként volt kapcsolatban a Forma-1-gyel, a Forma-3000-es nemzetközi bajnokságban 18 ponttal nyolcadikként zárt.