Vágólapra másolva!
Michael Schumacher világbajnokként is újabb sikerekre tör a Hungaroringen a hétvégi Forma-1-es futamon. A német pilótát a tavalyi szép emlékek is motiválják, amikor Magyarországon szerezte meg második ferraris világbajnoki címét.

Forrás: Amber PR


"Tavaly végre a saját szurkolóimmal ünnepelhettem"
Amber PR


Tavaly pályafutása egyik csúcspontját jelentette a Magyar Nagydíj, amire mindig szívesen emlékszik vissza a 33 éves versenyző: "Mindent elraktároztam a fejemben: az érzéseimet a dobogón, a szurkolókat előttem, a mosolyukat, a lelkesedésüket. Mikor azt mondom, komoly tapasztalatot szereztem itt, valójában arra gondolok, hogy végre a saját szurkolóimmal ünnepelhettem a bajnokságot, nem pedig egy másik kontinensen."

"Budapesten hagyományosan sok a Ferrari-rajongó, felemelő érzés volt látni elsöprő boldogságukat. Mindez szerfelett kielégítő érzés egy, a dobogó tetején álló pilótának, és biztos vagyok benne, hogy pénteken, az első köreim során ugyanezt érzem majd" - folytatta Schumacher.

Könyvajánló


"Az elmúlt hetek roppant hektikusan teltek, még ha nagyon jól sültek is el végül. Ezt csak utólag láthatja az ember. Most viszont igazán nyugodt vagyok, s várom a következő futamokat" - szögezte le a Ferrari ásza.

Schumacher otthon is nyert/sport/f-1/20020728nemet.htmlSchumacher Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=25513hungaroring.huhttp://www.hungaroring.hu/

"Csak ismételni tudom magam: nyomás nélkül vezetni sokkal kellemesebb, a Ferrarinak pedig még mindig sok célja van. Meg kell szereznünk a konstruktőri vb-címet, valamint Rubensnek (Barrichello) a bajnokság második helyét, hogy teljessé tegyük a Scuderia idei évét. Részemről alig várom, hogy nekikezdjünk a szezon hátralévő részének" - zárta mondandóját Schumacher.

Ujlaky István