Vágólapra másolva!
Egyelőre megoldódott a csődközelben lévő Forma-1-es istálló, az Arrows sorsa. Tom Walkinshaw csapatfőnök kifizette a motorszállítónak járó tartozást.

"A saját pénzemből fizettem ki a motorokat" - szögezte le Walkinshaw, miután az Arrows autói megjelentek a szombati két szabadedzésen.

Heinz-Harald Frentzen kilencedik, míg Enrique Bernoldi 15. lett a két tréning összesítésében. Az istálló kocsijai csütörtök délután helyett nem sokkal a Forma-1-es Brit Nagydíj első gyakorlása előtt "mentek át" a nemzetközi szövetség kötelező technikai ellenőrzésén, de akkor még közel sem volt biztos silverstone-i indulásuk.

Ennek alapfeltétele volt ugyanis, hogy az Arrows kifizesse 3,2 millió fontos tartozását a motorszállító Cosworth-nak.

Ferrari-uralom Silverstone-ban/sport/f-1/20020705ferrariuralom.htmlArrowsF1http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=33564

A csődközeli helyzetben lévő csapat indulása csütörtökön vált kétségessé, mert a londoni Legfelsőbb Bíróság helyt adott a résztulajdonos Morgan Grenfall bankház tiltakozásának, így egyelőre nem egyesülhet a kiszemelt amerikai italgyártó céggel. Tom Walkinshaw, az istálló főnöke a többek között a Red Bullt előállító vállalattal szeretett volna megállapodni, de ezt nem fogadta el a befektetési bank.