Vágólapra másolva!
Jenson Button válthatja jövőre Rubens Barrichellót a Ferrarinál, adta hírül a Sunday Mirror. Közben Michael Schumachernek életfogytig tartó szerződést kínált a Scuderia.

Fotó: EPA
Rubinho szomorú búcsút vehet Schumitól

Számos híresztelés látott tehát napvilágot az elmúlt napokban az angolról; a Williamshez való visszatérése valószínűtlen, mert Ralf Schumacher és Juan Pablo Montoya rendkívül erős párost alkot ott, ráadásul mindkettőjüknek szerződése van. A Renault főnöke, Flavio Briatore leigazolná Buttont, ha a Williams nem tartana rá igényt.

A Ferrarinál hosszabb távon Schumacher utódját keresik, a négyszeres világbajnok várhatóan 2004 végén fejezi be pályafutását. Korábban Montoyát és a Sauber újoncát, Felipe Massát ugyancsak hírbe hozták a Ferrarival.

Button a hétvégi Spanyol Nagydíj előtt negyedik helyen áll a világbajnokságban, megelőzve mindkét McLarent és a ferraris Barrichellót.

Luca di Montezemelo, a Ferrari elnöke kijelentette: Schumacher addig marad a Ferrarinál, amíg csak akar. "Azt mondta nekem: Ha százéves korodig vezetni akarsz, akkor megteheted" - mesélte Schumi.

Schumacher 96 ferraris versenyéből 37-et megnyert, két világbajnoki címet szerzett, és egyértelműnek látszik, hogy visszavonulása után is a Ferrarinál marad - ám még kérdéses, milyen poszton.

Ujlaky István

Korábban:

Fórum:

Ferrari