Vágólapra másolva!
Nemcsak Alain Prost feje főhet csapata miatt, hanem a Magyar Nagydíj óta a francia különítménynél versenyző Heinz-Harald Frentzennek is. A német sajtónak adott nyilatkozatában Frentzen elárulta, hogy a csődeljárástól függetlenül, szíve szerint a Prost-csapatnál maradna, s nem szeretne másik istállónál versenyezni.

Belső körökben ugyanakkor úgy tudják, hogy Frentzen igencsak élénken érdeklődik más csapatok után is. Legutóbb az Arrows leafieldi gyárában látták, s már egy aláírt szerződésről is keringenek pletykák. Frentzen elismerte, hogy járt a narancssárga istálló üzemében, de ez csak egy egyszerű látogatás volt. Se több, se kevesebb.

De nem az Arrows az egyetlen csapat, amely érdeklődik Frentzen után. A Minardi-főnök, Paul Stoddart szándéka, hogy egy tapasztalt pilótát szerezzen a zöldfülű Alex Yoong mellé. A célszemély Heinz-Harald Frentzen.

"A Prost-csapat lenne számomra a legjobb" - mondta az ex-Jordan pilóta. "Mindkét csapatot és autót ismerem, és nagyjából tudom, mire számíthatok. Paul Stoddart rendkívül eltökélt üzletember, és valószínűnek tartom, hogy több pénzük lesz a következő idényben, mint tavaly, így lehet, hogy én is őket fogom erősíteni."

Kovács Iván

Korábban:

Frentzent akarja a Minardi-főnök