Vágólapra másolva!
Megmondjuk, mi volt idén. Sportilag, szerintünk. Sok-sok képpel, komoly linkgyűjteményekkel, érdekességekkel nem feledve kedves chatvendégeinket, de még kedvesebb olvasóinkat sem.

Több szempontból is remek kis tranzitév volt az idei a sportban, jövőre aztán lesz olimpia meg foci-Eb meg minden. Szűkölködnünk azért így sem kellett, de a további közhelyparádétól megkímélnők drága olvasóinkat.

Megannyi zajos siker, látványos, emlékezetes verseny, csata, megmérettetés, szóval a szép emlékek mellett 2003-ban is meg-megdöbbentünk, szomorkodtunk, hiába szorítottunk. Papp Lacink, Knézy Jenő, Molnár Dániel halála mindnyájunkat megrázott.

Csak a legfontosabbakat kiragadva, már 2004 jegyében útjára indítottuk Euro2004 oldalunkat, elkészült az új BL-site is. Népszerű és úttörő videókkal is megörvendeztettük szépszámú, gyarapodó olvasótáborunkat, nem fékezünk, sőt.

Ímhol tematikus mindenünk, tessék parancsolni:

Összeállították - és egész évben csomót dolgoztak meg még kellemes ünnepeket is kívánnak:
Bánki József, Bordás Gábor, Ch. Gáll András, Dévényi Zoltán (Focivilág), Egerszegi Balázs, Fábik Tibor, Harmos Zoltán (Focivilág), Juha Pál, Kántor István, Koncz Dávid, Mézes Csaba, Pincési László, Ruprecht Vilmos, Verőci Zsuzsa

[origo] sport