Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Oroszlánban jár, szemben áll a Neptunusszal, trigonban áll a Plútóval. Az érzelmeink és az intuíciónk kerülnek a figyelem középpontjába, egyfajta belső tisztulási folyammatal kísérve. Szeretnénk megszabadulni a rossz érzésektől, a nyomasztó emlékektől és minden érzelmi energiánkat az új, boldogabb tapasztalatok felé fordítani.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Oroszlánban jár, egészségügyi szempontból ez a gerincünket, a gerincoszlopot érintheti. Aki hátfájásra hajlamos, annak ma rosszabbodhat az állapota, és akinél egyébként nem túl gyakran fordul elő ez a panasz, az is fáradtabbnak érezheti magát. Nemcsak a munkahelyen, az íróasztalnál kell odafigyelni a helyes tartásra, érdemes megvizsgálni az ágyunkat is. Szakértők szerint az "embriótartás" a legideálisabb a fáradt gerincnek, érdemes ebben a pózban aludni.

Érdemes ezen kívül minél jobban megerősíteni a hát izmait, erre a legjobb módszer az úszás. Keressünk magunknak egy szimpatikus gyógyfürdőt, ahol sok egyéb szolgáltatással, súlyfürdővel, masszázzsal is a rendelkezésünkre állnak. Ha azonban a fájdalom tartós és intenzív, a tüneti kezelések pedig nem segítenek, érdemes minél gyorsabban felkeresni a háziorvost, hiszen a hátfájás komolyabb betegségek előjele is lehet.

A Hold a mai napon szemben áll a Neptunusszal, trigonban áll a Plútóval. Az érzelmeink és az intuíciónk kerülnek a figyelem középpontjába, egyfajta belső tisztulási folyammatal kísérve. Szeretnénk minél inkább megszabadulni a rossz érzésektől, a nyomasztó emlékektől és minden érzelmi energiánkat az új, boldogabb tapasztalatok felé fordítani. Természetesen ezt a folyamatot kíséri némi feszültség, hiszen olyan események, emlékek is felszínre kerülhetnek, amelyek fájdalmasak és nyomasztóak.

Úgy érezhetjük, hogy jóindulatúak vagyunk másokkal, szeretetet adunk, de ezt mások nem értékelik, nem úgy fogadják ahogy azt mi szeretnénk, sőt, akár nagyon durván vissza is utasíthatják kedveskedéseinket. Ebben a helyzetben könnyű félreérteni a másikat, nagy lehet a különbség az igényeink és a másoktól kapott megnyilvánulások között. Az sem lehetetlen, hogy összetűzésbe kerülünk szeretteinkkel, családtagjainkkal. Ezeknek a vitáknak azonban igen erőteljes feszültségoldó hatása van, és viszonylag könnyedén lezárhatjuk, megoldhatjuk őket. Az eredmény pedig az lesz, hogy elégedetten, tiszta lappal kezdhetjük a következő heteket.