Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már az Oroszlán csillagjegyében halad, szemben áll a Merkúr bolygóval. Még ha egyébként igen beszédesek vagyunk, ma gondjaink támadhatnak a kommunikáció terén. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élő embereket. 
Vágólapra másolva!

A Hold ma már az Oroszlán csillagjegyében halad. Érdemes egy kicsit többet foglalkoznunk a szívünk egészségével. Ma Magyarországon a szív- és érrendszeri megbetegedések számítanak az egyik leggyakoribb haláloknak, ennek ellenére sokan nem vesznek tudomást a veszélyekről. Az életmód megváltoztatásával viszonylag egyszerűen, gyógyszerszedés nélkül lehet csökkenteni a kockázati tényezőket. Az évenkénti orvosi szűrővizsgálatokon túl hatékony lehet a megelőzésben a sok pihenés, a kevésbé feszített munkatempó, a rendszeres testmozgás, az egészséges és vitamindús táplálkozás is. Különösen a C-vitamin, a béta-karotin és a likopin játszik nagy szerepet a szívbetegségek elleni harcban. Együnk minél több sárga- és narancsszínű zöldséget, gyümölcsöt: sárgarépát, sütőtököt, citrusféléket.

A Hold szemben áll a Merkúr bolygóval. Még ha egyébként igen beszédesek vagyunk, ma gondjaink támadhatnak a kommunikáció terén. Nehezen fogalmazzuk meg gondolatainkat, és éppen ilyen nehezen értjük meg a környezetünkben élő embereket. Különösen akkor kell keresgélnünk a szavakat, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rájuk: ha az érzelmeinkről van szó. Tehát a mai napon ne valljunk senkinek szerelmet, mert lehet, hogy egyáltalán nem fogja érteni, miről beszélünk. Talán még mögöttes okokat is kutat majd vallomásunk mögött. Hagyatkozzunk ma a racionális információk megvitatására! Annak ellenére, hogy ma senki nem lesz a szavak embere, kifejezetten jót tehet, ha kedvesünkkel töltjük az estét, és tettekkel, cselekedetekkel mutatjuk ki szeretetünket. Ma a saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg, hogy a szeretetnek gyógyító ereje van.