Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Hold a Rák csillagjegyben található. Egészségügyi vonatkozásaiban a mellkas-tájékot is érinti a konstelláció, ezért, ha hajlamunk van asztmás betegségre, akkor ezeken a napokon jobban kell ügyelnünk magunkra. Érdemes ellenőrizni, hogy vajon jó helyen van-e a fekhelyünk, mivel ez a körülmény is kiválthatja a fenti tünetet. Javítsunk lakásunk levegőjén. Ezt ma már számos módon megtehetjük. Nagyon jó légszűrő berendezések vannak forgalomban, ráadásul aromaterápiás kezelést is végezhetünk velük. Ha tehetjük, akkor menjünk friss levegőre, ezzel is sokat tehetünk azért, hogy közérzetünk jobb legyen a mai napon.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


A most érvényben lévő Rák erők kedveznek a kismamáknak, hogy csecsemőjük elválasztását megkezdjék, szilárd táplálékokat kínáljanak a kicsiknek. Ha ma kezdünk ebbe a tevékenységbe, akkor a felgyülemlett tej nem fog kellemetlen tüneteket okozni az emlők területén. Azonban vegyük figyelembe a gyermek életkorát, ugyanis a mostani táplálási elvek szerint hat hónapos korig mindenképpen szükséges a kicsinek az anyatejjel való táplálás, de egy éves koráig is előnyös ez a táplálási mód, más élelmiszerekkel kiegészítve.

Ma a Hold quincunxban áll a Mars bolygóval. Ezért hangulatunk nyugtalanná, kiszámíthatatlanná válhat. Előfordulhat, hogy saját magunkat sem tudjuk követni, úgy érezzük, hogy nem tudjuk már uralni kedélyállapotunkat. Ezt erősíti a Rák napok alatt amúgy is előforduló nyughatatlanság.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.