Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Délben a Hold quincunxba kerül a Neptunusszal. Ismét álomvilágba merülhetünk, és teljesen távol kerülünk a realitástól. Óriásiak az érzelmi igényeink, és fennáll a veszélye annak, hogy partnerünk nem is tudja ezeket az elvárásokat teljesíteni. A függőségi helyzetek előtérbe kerülnek a mai napon, tehát ha van olyan ismerősünk, aki drogok hatása alatt él, igyekezzünk rá odafigyelni és támogatni őt. A mai napon nagy az esélye annak, hogy megpróbálnak félrevezetni minket, vagy becsapnak. Akaratunkon kívül ezt mi is megtehetjük másokkal.

A Merkúr ma kvadrátban van a Szaturnusszal. Olyan élményeink lehetnek, hogy intellektuálisan mindenki jobb nálunk, és fölöttünk áll. Ez elég kellemetlen tapasztalat, persze valójában nem biztos, hogy alapja van, csak mi érezzük így. Hangulatunkat eluralhatja a depresszió, és túlnyomó részt romboló gondolatokkal küzdünk. Ha információkat közölnek velünk, akkor lassan esik le számunkra tartalma, nem érjük meg azonnal, hogy mit szeretnének a tudtunkra adni. Gondolkodásunkban rövidzárlatok is lehetnek, de vigasztaljon minket, hogy gyorsan vége lesz ennek a hatásnak. Mindenesetre ne most hozzunk komoly döntéseket. S ha lehet, ne ma menjünk vizsgázni, már amennyiben vizsgánk időpontját megválaszthatjuk.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


A Hold a Szűzben jár. A Szűz napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani. Szellemi szinten érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy vajon "mit nem vesz be a gyomrunk". Jó tudni, hogy a Szűz napokon vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a most készített dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.