Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Spontán módon, bátran cselekszünk, és még a megfelelő időpontot is meg tudjuk választani tetteinkhez. Sokkal jobban megérint minket ezen a napon a nálunk gyengébbek, a rászorulók helyzete. Ugyanakkor egy-egy konfliktus kezelésében tanácstalanok lehetünk: nem tudjuk, hogy vajon érzéseinkre vagy értelmünkre hallgassunk. Tudatosan kezelve a helyzetet, több oldalról megvizsgálva az adott konfliktusokat, sokkal hatékonyabban tudjuk kezelni azokat.

A Hold még mindig a Bakban tartózkodik, ha kisebb kozmetikai beavatkozásokra van szükségünk, érdemes a mai napra időzíteni. Sebek keletkezésének esélye kisebb, de azért legyünk óvatosak. Szintén alkalmas nap a láb és a kéz körmeinek ápolására, levágására és reszelésére.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!



Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.