11 éves diákjával csókolózott a tanárnő, a vőlegénye felbontotta az eljegyzést

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy iskolai tanárt, aki csókolózott egy 11 éves diákjával. Vőlegénye, Sam Hickman azóta felbontotta az eljegyzésüket és lemondta az esküvőjüket.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Madison Bergmannt felfüggesztették állásából a wisconsini Hudsonban található River Crest Általános Iskolában. Úgy tudni, hogy a diák szülei fedezték fel a Bergmann és fiuk közötti szöveges üzeneteket ezért feljelentést tettek a rendőrségen. Madison Bergmannt később letartóztatták.

Bergmann letartóztatásakor a rendőrség állítólag talált egy, az áldozat nevével felcímkézett mappát, amelyben kézzel írt feljegyzések voltak, amelyekben részletesen beszámoltak a csókolózásukról.

Az események után Bergmann egykori vőlegénye közleményt adott ki, barátai pedig jelezték, hogy az esküvőt határozatlan időre elhalasztották. Sam egyik közeli barátja megosztotta: 

A legdurvább az egészben, hogy egy kisgyerekkel csalta meg. Nagyon-nagyon megbántódott. Nem beszél túl sokat róla, csak annyit mond, hogy ez egy elcseszett helyzet. Még mindig sokkos állapotban van.

Egy másik barátja elárulta, hogy az eredetileg idén július 27-re tervezett esküvő lemondása közös döntés volt.

A 24 éves tanárt felfüggesztették állásából és megtiltották, hogy kapcsolatba lépjen a kerület diákjaival, szüleivel vagy munkatársaival. A szülőket a Hudson Iskolaközpont ugyanazon a napon tájékoztatta a letartóztatásáról, amikor vádat emeltek ellene szexuális zaklatás vádja miatt.

A nőt óvadék ellenében szabadon engedték a tárgyalásig. A Hudson Iskolaközpont tisztviselői elmondták, hogy tanácsadással foglalkozó szakemberek lesznek jelen, hogy segítsenek a diákoknak és a személyzet tagjainak, akiknek kellemetlenséget vagy traumát okozott a helyzet - írta a Mirror.

Az iskola közleménye szerint: 

Az iskolai közösség egyik tagjának helytelen viselkedésről való értesülés mindannyiunk számára rendkívül nyugtalanító. Megértjük a helyzet súlyosságát, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden olyan gyermeknek, akit ez érinthet, megadjuk a szükséges támogatást. Kérjük az iskolai közösséget, hogy tartsák tiszteletben a Hudson diákok és családjaik magánéletét, és tartózkodjanak a találgatások terjesztésétől.

Tanár-diák botrányok

Egy minnesotai iskola egykori röplabdaedzője is börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek vallotta magát az egyik diákjával szemben elkövetett szexuális zaklatás vádjában. A tanárnőt 2023 májusában tartóztatták le, miután az áldozat édesanyja bejelentette, hogy lányát szexuálisan zaklatta a volt tanárja. A bírósági jelentésekből kiderült, hogy az anya felfedezte a perverz üzeneteket lánya telefonján, amelyekben a tanárnő "bébinek" nevezte a diáklányt.

Egy másik amerikai tanárnő is fiatalokat zaklatott - el akarta venni egyik gimis diákja szüzességét. Egyszer úgy fogdosta a fiút, hogy közben a nő kisbabája a hátsó ülésen volt.

Arról is írtunk, hogy egy ohiói középiskolai tanár magához édesgetett egy 14 éves lányt, majd hosszú éveken keresztül mindenhol szexelt vele az iskolában, ahol csak erre alkalma volt. A férfit végül a diákja buktatta le.