Geri melegen búcsúztatta a Spice Girls-t

Vágólapra másolva!
Több jel arra mutat, hogy a Spice Girls végleg megszűnt együttesként működni. A fejleményekre szinte azonnal reagált az egykori tag, Geri Halliwell: egy meleg-rendezvényen adózott a Spice Girls emlékének.
Vágólapra másolva!

A The Sun értesülése szerint októberben egy Victotria Beckhammel folytatott heves szóváltást követően Mel B kilépett a Spice Girlsből. Mel B állítólag "tehénnek" nevezte Posh Spice-t. A lap úgy tudja, kettejük között már három hónapja tart a mosolyszünet, mióta Mel B azzal vádolta meg a Spice Girls menedzsmentjét, hogy Posh Spice szólókarrierjét kiemeltebben kezelik, mint az övét. Mel ezért elhatározta, hogy menedzsmentet vált és a jövőben inkább tévés karrierje kiépítésével foglalkozik. A The Sun mindebből arra következtetett, hogy a közös munkát a Forever album megjelenése után felfüggesztett Spice Girlsnek gyakorlatilag is vége.

Melyikük a valódi?

A fejlemények kiváló alkalmat szolgáltattak az egykori Ginger Spice-nak, Geri Halliwellnek, hogy - immár sokadszor 1998-as kiválása óta - eljátssza a "nevető ötödik" szerepét és volt társain gúnyolódjon. A The Sun cikkét követő hétvégén, október 27-én a londoni Astoria G.A.Y. elnevezésű rendezvényén lépett fel, kizárólag melegekből álló közönség előtt. Műsorában Geri több Spice Girls slágert - pl. Wannabe 2 Become 1 - elénekelt, majd a Who Do You Think You Are? alatt a színpadra lépett a Spice Girls teljes "legénysége": öt Spice Girl-hasonmásnak öltözött férfitáncos. A produkció osztatlan sikert aratott - a jelenlévők körében legalábbis.

Geri a Bridget Jones naplójában is hallható It's Raining Men révén világszerte a slágerlisták élére került, amit a többi Spice Girl már jó ideje nem mondhat el magáról. A látványosan gyors súlycsökkenése miatt az angol médiában csak "A hihetetlen Zsugorodó Nő"-nek csúfolt Geri nemrég elvállalta, hogy tinédzsereknek ad szexuális tanácsokat egy angol honlapon keresztül.

Ajánlat:

Geri Halliwell

Spice Girls

Korábban:

Geri Halliwell megtarthatta koncertjét a brit alakulatnak

Nyilvánosságra kerül a Spice Girls múltjának egy darabja