Fiatal lányt zaklattak Budaörsön, a férfi napokig követte a tinédzsert

zaklatás, ep
Vágólapra másolva!
Egy 17 éves lányt zaklatott egy középkorú férfi Budaörsön. Az illető az autójával követte a gimnazistát április 26-án, úgy csinált, mintha segítséget kérne tőle, majd zaklatni kezdte. Napokkal később is visszatért a házhoz, a lány édesanyja szerencsére időben hazaért. Feljelentést tettek a rendőrségen.
Vágólapra másolva!

Andrea arra ért haza, hogy valaki a házuk előtt a gyerekét zaklatja - számolt be róla a Ripost. Egy középkorú férfi nem hagyta békén a nő 17 éves lányát Kamaraerdőn. Először, április 26-án úgy tett, minta segítséget kérne tőle, majd nem ment el a helyszínről. Egyszerűen nem értette meg, hogy nincs dolga a lánnyal.

Napokkal később visszament a ház elé, a lány édesanyja kergette el. Kiderült, napok óta figyelte a lányát, ez jól látszik a térkamera felvételein. 

Úgy adta elő, mintha eltévedt volna, én pedig jóhiszeműen segíteni próbáltam neki

- mesélte a lány, hozzátéve: a férfi kétszer is megkérdezte, hogy cserélünk-e telefonszámot, majd mikor másodjára is elutasítottam ezt, elment. Nagyon megijedt a férfitől, de nem gondolta, hogy újból látni fogja. Április 29-én azonban egy luxusautó tűnt fel a házuk előtt.

Döbbenten vettem észre, hogy ugyanaz a férfi az. Percekig dudált és szólongatott engem

- emlékezett vissza a tinédzser, aki azonnal berohant a házba. Mikor az édesanyja hazaért, mindent elmondott neki, majd visszanézték a kamerafelvételeket, az illető aznap 20 perc alatt 4-szer ment oda a házhoz. Azt mondta a nőnek, tetszik neki a lánya és kezdeményezni szeretne nála. A nő elzavarta. 

Valamiért engem szemelt ki. Bele sem merek gondolni, hogy már napok óta követhetett. Ez az érzés iszonyú

- mondta a rémült fiatal. Retteg, nem megy egyedül sehová. 

Döbbenetes, hogy ilyen eset bárkivel megtörténhet

 - mondta a lapnak az édesanya, aki a Facebookon is megosztotta a történetüket, hogy mások is tudjanak tanulni belőle. 

Nemrég Miskolcon támadott meg egy férfi egy fiatal lányt. Egy amerikai férfi pedig még azután is zaklatott egy iskolás kislányt, hogy elindult a nyomozás ellene. Londonban börtönbe juttatta a pedofil nagyapját egy nő, a férfi tíz évig molesztálta őt. Egy fiatal lány pedig a napokban egy durva üzenetet talált az autója szélvédőjén.