Szentkirályi Alexandra: Kapjanak Országbérletet a BKK-BKV csoport munkatársai is!

Vágólapra másolva!
A 2024. március 1.-től bevezetett új tarifarendszer eredményeként a MÁV-Volánbusz csoport dolgozói a teljes országban érvényes Országbérletet igényelhetnek 1250 Ft-ért, így jelenleg Budapesten is ingyenesen vehetik igénybe a BKK járműveit - írja Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Arra kérem Lázár János építési és közlekedési minisztert, hogy a BKK-BKV csoport munkatársai is jogosultak legyenek évi 1250 Ft-ért Országbérletet igényelni a jövőben - írja.

Hozzátette: szerintem igazságos és helyes gondolat, hogy a fővárosi közlekedési szolgáltatóknál dolgozó munkatársak a MÁV-Volánbusz csoport dolgozóihoz hasonló kedvezményben részesüljenek. Óriási feladat hárul a fővárosi közlekedési rendszer működtetésért felelős BKK-BKV csoport 15 000 elkötelezett dolgozójára.

Köszönöm a munkájukat!

Változást Budapesten!

 

Mint ismert, Szentkirályi Alexandra bemutatta hétpontos programját, szerinte háborúskodás helyett együttműködésre van szükség. A napokban szintén leleplezte Karácsony Gergely jelenlegi baloldali főpolgármester több hazugságát is. Nemrég pedig bejelentette, hogy elsőként adta le a támogatói aláírásokat.