Hétvége: három óra alatt három brutális baleset is történt

Vágólapra másolva!
Beköszöntött a jó idő, ennek hatására egyre többen veszik elő a motort, ám a száguldozásnak az elmúlt hétvégén tragédia lett a vége. Több motoros baleset is történt, az egyikben a sofőr és utasa is meghalt.
Vágólapra másolva!

Három baleset is történt április 17-én, szombaton alig pár óra különbséggel. Késő délelőtt kisodródott és a szalagkorlátnak ütközött egy motoros a 24-es főúton, Sirok és Egerbakta között.

 Az 56 éves férfit helikopterrel szállították kórházba. 

Pár órával korábban tragikus motorbaleset történt a Mecsekben, Magyaregregy és Zobákpuszta között. A Pécs aktuál szerint egy 20-30 közötti férfi és nő Tolna megyéből indult a pécsi motoros felvonulásra.

Ám út közben, miután a motor vezetőjének nem sikerült az előzés, és szemből nagy sebességgel belecsapódtak egy terepjáróba. A baleset során akkora volt az ütközés, hogy a terepjáró bal első futóműve kiszakadt, a kocsi pedig ezt követően a tetejére borult.

A motort vezető férfi és a női utasa egy kocsi elé zuhant, amely elütötte őket. A Bors szerint a szerencsétlenül járt nő az alváz alá szorult. A tűzoltók daruval emelték fel a kocsit, hogy ki tudják szedni a holttestet.

Összeütközött egy autó és egy motor a 82-es főút 33-as kilométerénél, Bakonyszentkirály és Csesznek között is. 

A baleset következtében a motor kigyulladt. 

A motorost kórházba szállították - írja a Ripost.