Menczer Tamás: Politikai értelemben Magyar Péter olyan, mintha Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke lenne

Vágólapra másolva!
A Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött egy interjúrészletet, melyben éppen elmondta, hogy az agresszív Magyar Péter szereti kritizálni, bírálni és lenézni azokat, akik nem értenek vele egyet. Emiatt pedig politikai értelemben mintha Vadai Ágnes és Márki-Zay Péter szerelemgyereke lenne.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás szerint Magyar Péter egy olyan "kényszeres kommentelő", aki folyamatosan megjelenik a közösségi oldalán. Emlékeztetett arra, hogy felrakott múltkor egy olyan képet, amelyen a választókörzetéhez tartozó, idős emberekből álló közösséggel találkozott a Parlamentben. 

Magyar Péter ehhez a képhez odakommentelte ironikusan, lenézően és gőgösen, hogy "Fiatal Demokraták Szövetsége".

Hozzátette, ilyen egy agresszív, nárcisztikus ember.

Amikor pedig arra hívta fel a figyelmet egy másik posztjában, hogy Magyar Péter miket hagyott ki a háborúról szóló írásából, akkor ezt követően sem a témáról írt egy kommentet, hanem sértegetni kezdte a kommunikációs igazgatót.

Ennél talán fontosabb lett volna az, ha a témával kapcsolatban nyilvánul meg. De hát ebből is látszik, hogy neki azoknak a sértegetése és lenézése fontos, akik nem értenek vele egyet. Dettó Márki-Zay

- mutatott rá a hasonlóságra Menczer Tamás, aki emlékeztetett, hogy a baloldal korábbi miniszterelnök-jelöltje volt az, aki használta a "trágyával etetett gombák" kifejezést a fideszesekre.