Sorosék rövid pórázán a háborúpárti baloldal

Alex Soros, Soros György, Soros, NGO, ngo, nyílt társadalom, joe biden
Vágólapra másolva!
A Gyurcsány-koalíció – kiegészülve a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalommal – egy előre kidolgozott, globális-nemzetközi finanszírozási rendszerrel a háta mögött készült a 2022-es országgyűlési választásokra - írja elemzésében az Alapjogokért Központ.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Információs Központ titkosszolgálati jelentése igazolja azt, ami már korábban is sejthető volt: a washingtoni demokrata körök először Budapest főpolgármesterét szemelték ki eszközül arra, hogy Karácsony Gergely támogatásán keresztül növeljék politikai befolyásukat Magyarországon - áll az elemzésben.

Soros György és fia Alex dollármilliókkal támogatják a globalista baloldalt Forrás: Origo

Mint írja Zila János elemzésében,

Az is egyértelművé vált, hogy nem mikroadományokból finanszírozták tevékenységüket, hanem valójában a „nagyösszegű adományok forrásának" leplezése céljából gazdasági és politikai fedőszervezeteket hoztak létre - fogalmazott az elemző.

Az aktuális bábnak az illegális migráció támogatásával, a genderpropaganda terjesztésével és az ország háború melletti kiállásával kell kampányolnia. Így jutottunk el oda, hogy a külföldi érdekeket képviselő baloldaliak az emberek elsöprő többségének akaratával szemben ma is arról beszélnek, hogy hazánk „háborúban áll Oroszországgal", illetve Magyarország csak akkor „tisztességes", ha fegyvereket és katonákat küld Ukrajnának - vélekedett Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője.

A teljes elemzést az intézet weboldalán olvashatják a linkre kattintva.