Az albertirsai gyilkos még viccelődött is az áldozatán

Albertirsa, gyilkosság, 56 éves férfi megölte a 42 éves élettársát
Vágólapra másolva!
A múlt héten találták meg egy asszony holttestét egy albertirsai ház pincéjében. Kiderült, hogy az élettársa gyilkolhatta meg még augusztusban, majd azt hazudta, hogy elköltözött. Hónapokig ő is úgy tett, mintha keresné. Az asszony lánya elmondta, hogy a gyilkosság után a férfi még viccelődött is az élettársán – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Az albertirsai férfi 10 nappal a gyilkosság után az otthonába vitte azt a nőt, akivel korábban két és fél évig volt együtt.

A nő többször rákérdezett arra, hogy hol van az élettársa, de a férfi ijesztő nyugalommal terelte el a kérdést.

Az áldozat lányát a napokban megkereste a nő, aki korábban valósággal elmenekült a férfitól.

"Elmesélte, hogy anyu eltűnése után Zoltán megkereste és elvitte magához a házba. Amikor a hölgy kérdezte tőle, mi lesz, ha édesanyám hazajön, azt mondta neki:

Nagyot fogunk nézni, ha ő ide bejön"

– mondta a Borsnak a meggyilkolt asszony lánya, aki gusztustalannak tartja, hogy a férfi így viccelődött az anyján.

Fotó: Polyák Attila - Origo

– mondta a nő.

A gyilkos a lebukása előtt 20 és 35 év közötti nőket keresett az albérletébe. A meggyilkolt asszony családja szerint így próbálta meg az újabb áldozatait magához csalogatni.

Az anya meggyilkolása után a másik lányét is megpróbálta áthívni magához, azt mondta neki, hogy "gyere, anyád itthon van".

Ahogy korábban megírtuk, az albertirsai férfi augusztus 10-én egy zsineggel megfojtotta az élettársát, mert az szakítani akart vele. A holttestet elásta a szomszédos, építés alatt álló ház pincéjében.

Ezek után azt hazudta mindenkinek, hogy az asszony elköltözött tőle, és ő is úgy tett, mintha keresné az eltűnt élettársát.

A rendőrség a múlt héten találta meg a holttestet, majd a férfit is elfogta.