Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Geri kémnőként debütál a filmvásznon

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyfórumGeri Halliwell már évek óta szeretné bizonyítani színészi tehetségét a filmvásznon. Az egykori Spice-Girl most főszerephez juthat, méghozzá egy kémtörténetben, a Semper Occultusban. A mozi forgatókönyve már eljutott a sztár ügynökeihez, akik apróbb módosításokat kértek a szkriptben, mielőtt aláírják a szerződést. A javításokat valószínűleg végrehajtják, mert a film producerei mindenáron Gerit akarják a szerepre.

Az alkotók Geri mellet egy másik popzenésznek is komoly szerepet szánnak a filmben. Az egyik főgonosz szerepére az egykori Bros együttes dobósát, Luke Gosst szeretnék megnyerni. Goss már nem számít kezdőnek a filmszakmában. A dobos a Penge 2.-ben Wesley Snipes ellenfelét alakította. Az ördögi szerep a kritikusok szerint jól állt Gossnak, aki előtt ígéretes színészi karrier állhat.

A popsztárok mellett igazi veteránok is fontos szerephez jutnak moziban. A kémfőnök szerepét ugyanis Sean Connerynek vagy Roger Moore-nak szánják az alkotók - adta hírül a SkyNews.

Geri nem először kerül "kémfilm közelbe". A popsztár neve felmerült az új James Bond-mozi, Die Another Day női főszerepe kapcsán, ám Geri orra elől végül az Oscar-díjas Halle Berry elhappolta a szerepet.

Korábban
Geri imádja a német férfiakat
Geri Halliwell kozmetikumokat reklámoz

Fórum:
Geri Halliwell szépségtanácsai

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről