Társoldalunk:
Hírlevél

Hamilton épphogy legyőzte Vettelt az esős időmérőn

2014.03.29., 08:45

A Malajziai Nagydíj fordulatos időmérőjén a Mercedes brit versenyzője mindössze 55 ezredmásodperces előnnyel szerezte meg pályafutásának 33. pole-ját, utolérve az örökranglistán Jim Clarkot és Alain Prostot. Vettelnek nem maradt ideje az utolsó körére, de így is beférkőzött a két Mercedes közé, míg Rosberg csak az utolsó pillanatban tudta megelőzni Alonsót.

08.45 |

Bajban a McLaren

A harmadik szabadedzésen nem működött az autóikban a motor egyik szenzora. Button csak egy nagyon lassú mért kört tudott megtenni, Magnussen pedig még annyit se. Eric Boullier elismerte, nem biztos, hogy a Q1-ig sikerül kijavítaniuk a hibát.

08.40 |

Szakad az eső

Körülbelül negyed órája kezdett el esni, és egyre intenzívebben zuhog. Ha el is áll az időmérőig, a Q1-et minden bizonnyal vizes pályán kezdik meg. Ne felejtsük el azonban, hogy Malajziában a hőség miatt hamar szárad a pálya, ezért gyorsan változhat az aszfalt állapota. A Mercedes riválisai mindenesetre örülhetnek, hiszen száraz pályán aligha lett volna esélyük Rosbergék legyőzésére.

08.38 |

Az időmérő következik

Köszöntjük kedves olvasóinkat a Malajziai Nagydíj időmérőjéről élőben készülő tudósításunkban! Szepangban mindhárom szabadedzésen a Mercedes volt a leggyorsabb, a szombati gyakorláson ráadásul esélyt sem adtak a mezőnynek, több mint egy másodpercet vertek a 3. helyezett Kimi Räikkönenre is. Természetesen az időmérőnek is ők a legnagyobb esélyesei, de mögöttük komoly csata alakulhat ki.

Előző
Következő »