Társoldalunk:

Magnussen az élen, már nem lassú az új F1

2014.02.20., 06:57

A bahreini teszt második napján, csütörtökön Kevin Magnussen 2,5 másodpercre megközelítette a tavaly pole pozíciót érő időeredményt a McLarennel. A Force India ismét gyors volt, a Red Bull pedig végre meg tudta kezdeni az érdemi munkát: Sebastian Vettel 59 kört tett meg.

07.06 |

Piros zászló...

Ez nem tartott sokáig! Talán Rosberg idézte elő a megszakítást? Úgy tűnik, mert Gutiérrez épségben visszatért a bokszba. Igen, a Mercedes a 7-es kanyarnál állt meg.

07.03 |

Zöld zászló!

Megnyitott a pálya - ezúttal időben -, és Vergne hajtott ki rá elsőként a Toro Rossóval. Érthető: tegnap ők is csak 5 kört tudtak teljesíteni, és a rutin nem mellesleg nagyon hiányozni fog az újoncuknak, Danyiil Kvjatnak is. Rosberg, illetve Gutiérrez is kiment az ellenőrző körére.

06.59 |

Ők tesztelnek

Itt látható az egész heti tesztbeosztás: a Mercedesnél például Rosberg váltja Hamiltont, a Williamsnél Bottas Massát, a Saubernél Gutiérrez Sutilt.

06.54 |

A nyitónapon Nico

A nyitónapon Nico Hülkenberg volt a leggyorsabb a Force Indiával, megközelítve a tavalyi Bahreini Nagydíjon futott leggyorsabb versenykört. A Red Bull tovább küszködött - Sebastian Vettel mindössze 14 kört tudott teljesíteni -, de nem volt könnyű napja a Williamsnek és a Toro Rossónak sem. A legérdekesebb esemény az volt, hogy először gördült nyilvánosan a pályára a Lotus E22, amellyel Romain Grosjean csak 8 kört töltötta pályán. A részletes összefoglalónk sok nyilatkozattal itt olvasható.

Az új Lotus nyilvános bemutatkozása nem volt zökkenőmentesForrás: Lotus
06.48 |

Jó reggelt!

Köszöntjük kedves olvasóinkat az első bahreini tesztsorozat második napjáról élőben készülő tudósításunkban! A szahíri pályán, ahogy tegnap is, szép, napos idő fogadta a csapatokat - máris 19 fok van -, de hát pontosan ezért utaztak oda. A 2 órás időeltolódás miatt a gyakorlás magyar idő szerint reggel 7-től délután 3-ig tart majd, és mi egész nap igyekszünk sok háttérinformációval, valamint rendszeresen időeredményekkel szolgálni.

Előző
Következő »