Társoldalunk:

Massa zárta az élen az első teszthetet

2014.01.31., 08:57

A jerezi tesztsorozat utolsó, pénteki napján az immár a Williamsnél versenyző brazil 9 tizedet vert Alonsóra. A Red Bull kora délután elhagyta a helyszínt, a McLaren újonca, Kevin Magnussen pedig kétszer is kicsúszott, másodszor már összetörve az autóját.

09.03 |

Elkezdődött a teszt

A vizes pálya miatt természetesen nincs nagy aktivitás az első percekben. Nico Rosberg tett meg egy óvatos felvezető kört, majd vissza is tért a bokszba. A Williams most Massát készül kiküldeni, hogy felmérjék a körülményeket. A brazil tegnap elmondta, jól érezte magát első williamses tesztnapján, de még "rengeteg munka" vár rájuk. 

Massa a 2. legjobb időt autózta csütörtökönForrás: AFP

 

08.57 |

Esik az eső

Vizes pályán fog megkezdődni a mai tesztelés, de a csapatok arra számítanak, hogy hamarosan kisüt a nap, és felszáradhat az aszfalt. Szerda délelőtt már volt alkalmuk kipróbálni az esőgumikat, ma valószínűleg nem örülnek a csapadéknak. 

08.47 |

Ez történt tegnap

Csütörtökön a McLaren dán újonca, Kevin Magnussen volt a leggyorsabb, aki csak a nap második felében vehette át az autót az addig élen állló Jenson Buttontól. Magnussen mögött is Mercedes-motoros autók végeztek, Massa lett a 2., a legtöbb kört megtett Lewis Hamilton pedig a 3. A Red Bull kálváriája folytatódott, Daniel Ricciardo mindössze 3 körre tudott a pályára hajtani, a csapat kora délután össze is pakolt. 

08.45 |

Jó reggelt!

Köszöntjük kedves olvasóinkat az előszezoni tesztek negyedik napjáról élőben készülő tudósításunkban! Ma véget ér a négynapos gyakorlás, Jerezben a tél során utoljára láthatjuk az autókat. A versenyzők szokás szerint reggel 9 és délután 5 óra között körözhetnek, hivatalos ebédszünet nélkül. 

Előző
Következő »