Több csapat is vinné a tehetséges F1-es pilótát

Logan Sargeant, Alexander Albon, Williams
Alexander Albon of Thailand, Williams Racing, portrait Logan Sargeant, of United States of America, Williams Racing, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix of FIA Formula One World Championship from 30th of March to 2nd of April, 2023 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Több csapat is vinné a hírek szerint a Williams tehetséges versenyzőjét, Alexander Albont.

A Williams versenyzője a hírek szerint legalább két másik csapat figyelmét is felkeltette, miután 2023-ban több remek versenye is volt.

Alexander Albon és Logan Sargeant jövőre is a Williams pilótái lesznek Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

A thaiföldi-brit versenyzőnek ugyan idénre és 2025-re is szerződése van jelenlegi csapatával, a Forma-1-es pletykák szerint nem feltétlenül lenne ellenére, ha jövőre már egy jobb autóval versenyezhetne.

Albon 2022-ben hosszabbított a Williamsszel, de most az sem kizárt, hogy nem tölti ki a maradék két évét a brit istállónál.

Az ESPN információi szerint két másik csapat is leigazolná Albont, sőt, már idénre is szerződtették volna, de az nem derült ki, mely csapatok szerették volna leigazolni.

Albon Logan Sargeant mellett idén is a Williams versenyzője lesz.