Verstappen barátnője szokatlan fotókat mutatott

Kelly Piquet, Max Verstappen
Red Bull's Dutch driver Max Verstappen arrives with his girlfriend Kelly Piquet (R) ahead of the third practice session ahead of the Bahrain Formula One Grand Prix at the Bahrain International Circuit in the city of Sakhir on March 19, 2022. (Photo by Mazen Mahdi / AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma-1-es pilóták a szezon végeztével még a jól megérdemelt pihenőidőt töltik. Ilyenkor mindenki másképp foglalja el magát. A háromszoros világbajnok Max Verstappen például a hegyek közé vonult.

Többen a tengerparton sütkéreznek ilyenkor, de Max Verstappen és a barátnője, Kelly Piquet inkább a hegyek közé vették az irányt. A holland nem szeret túl sok képet megosztani a privát életéből, de ez nem mondható el Kellyről, aki az F1-es pilótáról és kislányáról, Penelopéról is előszeretettel oszt meg képeket.

Max Verstappen és brazil barátnője, Kelly Piquet Forrás: AFP/Mazen Mahdi

Kelly Piquet arról is osztott meg képeket, hogy ő és Max Verstappen is sífelszerelésben van, ezért többen is aggodalmukat fejezték ki, több kommentelő is arról írt, hogy ne engedjék a világbajnok versenyzőt síelni, nyilván az esetleges esésektől és sérülésektől féltve őt.

Max és Kelly egyébként járt a szünidőben Brazíliában is, ahol utóbbi testvére nősült meg, majd síelni indultak. A Red Bullnál egyébként nem titok, hogy Verstappen évek után először síelni ment, de nyilván nem örültek ennek.

A párral tartott Kelly lánya, Penelope és, aki még a Daniil Kvyattal való kapcsolatából született.