Vágólapra másolva!
Max Verstappen nemrégiben elárulta, hogy bosszantotta, amikor Sergio Perezt az utcai pályák királyának nevezték, emiatt még keményebben nyomta a gázt a további futamokon.

Az első öt futam képe alapján akár azt is feltételezhették volna a rajongók, hogy a 2023-as szezon egészen sokáig izgalmasan fog alakulni, hiszen Sergio Perez két győzelmet szerezve ott lihegett Max Verstappen nyakán. A mexikói ráadásul az utcai pályákon tört borsot a holland orra alá, Horner pedig egyenesen az utcai pályák királyának nevezte Perezt, aki kijelentette, hogy idén meg akarja szerezni a világbajnoki címet. Ez végül nagyon nem jött össze a második számú Red Bull-pilótának, ami részben annak is köszönhető, hogy a holland még elszántabbá vált az ominózus eset után - derült ki a motorsport.com oldaláról.


– jelentette ki Verstappen a csapattársáról a Viaplay-nek nyilatkozva.

- mondta el Verstappen.

Max Verstappent nagyon felbosszantotta, hogy Perezt az utcai versenyek királyának tartották Forrás: AFP/Ben Stansall

Verstappen, aki végül 22 futam alatt 19 győzelmet gyűjtött, elárulta, hogy egyáltalán nem aggasztotta Perez lendülete, hiszen tisztában volt vele, hogy a számára jobb pályák még csak a szezon közepén jönnek.

– taglalta a formaidőzítésével kapcsolatos érzéseit a holland.

– elevenítette fel az eseményeket Verstappen, aki az említett futam után addig soha nem látott győzelmi rekordba kezdett.