Társoldalunk:

Verstappen apjának nem tetszett, amit a fia csinált Las Vegasban

2023.11.21. 17:22

Max Verstappen édesapja elárulta, hogy neki sem tetszett az, hogy a háromszoros világbajnok élesen kritizálta a Forma–1 Las Vegas-i szereplését.

Max Versteppen finoman szólva sem volt elégedett a Las Vegas-i Nagydíj nyitóeseményével, elmondása szerint "bohócnak" érezte magát az esemény alatt. A Red Bull holland pilótája élesen kritizálta a Forma–1-et is, mivel szerinte inkább a versenyzésről, nem pedig a show-ról kellene szólnia. A háromszoros világbajnok édesapja, Jos Verstappen a De Telegraafnak adott interjújában elismerte, hogy fia túlzásba esett, mivel szerinte sem kellett volna ennyire nyíltan kritizálnia a versenyhétvégét a fiának. 

Apjának sem tetszett, hogy Verstappen kritizálta a Las Vegas-i NagydíjatForrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

Mindig ki lehet mondani dolgokat, de bizonyos esetekben kicsit finomabban. Ezt meg is mondtam Maxnak. Néha szüksége van rá erre"
 – mondta a korábbi F1-es pilóta.

"Szerintem túl sok emberből lett már elege. Látható, hogy Max szeret versenyezni. Megértem őt, és megértem, hogy szívesebben vezet egy olyan pályán, mint Szuzuka. De mindent nem engedhet szabadjára anélkül, hogy megnézné, mi lesz a következmény. El kell fogadni, hogy néha vannak olyan pályák, amelyek kevésbé szórakoztatóak, de végül most is nagyszerűen teljesített" – tette hozzá az idősebbik Verstappen.

A világbajnoki szezon vasárnap, Abu-Dzabiban zárul.