Társoldalunk:

Korábbi csapattársa lerántotta a leplet Michael Schumacher elképesztő bulizásairól

2023.11.13. 10:22

A hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher egykori csapattársa, Johnny Herbert nem mindennapi dolgokat árult el: az egykori brit pilóta szerint a német legenda őrült dolgot művelt, amikor belejött a bulizásba.

Michael Schumacher kőkemény profi volt a versenypályán, de elképesztően tudott bulizni is, amit több sztori is alátámaszt. Schumacher nemcsak simán a pohár fenekére nézett az ilyen alkalmakkor, hanem volt, hogy targoncát kötött el, hűtőt borogatott, vagy asztal csukott ablakon történő áthajításában segédkezett - írja a Rallycafe.

Johnny Herbert megerősítette, hogy Schumacher valóban előszeretettel váltott át ruhaszaggató üzemmódba.

Michael Schumacherről beszélt a korábbi csapattársa, Johnny HerbertForrás: Getty Images/Ben Radford

"A nagy bulit mindig Adelaide-ben, az utolsó futam után csaptuk, amikor mindenki ugyanabban a bárba vagy klubba ment. Michael elég hamar berúgott, a partitrükkje pedig az volt, hogy odament valakihez, majd széttépte az ingét úgy, hogy mindenfelé gombok potyogtak. Tudtad, hogy mi következik" - mondta Schumacher Herbert.

Hozzátette, manapság már sokkal óvatosabbak a pilóták, mivel bárki bármelyik pillanatban lefényképezheti vagy levideózhatja őket.

„Ami változott, az a közösségi média megjelenése. Az mindent megváltoztatott. Most már sehová sem mehetsz anélkül, hogy ne fotózzanak le. Manapság is szórakoznak a versenyzők, de ellenőrzöttebb körülmények között, zárt ajtók mögött kell megtenniük ezt" – mondta a háromszoros futamgyőztes.