Társoldalunk:

Elképesztően ocsmány módon káromkodik az F1-es pilóta

2023.11.12. 09:16

Nem hitt a fülének a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner a kocsis módjára káromkodó F1-es pilóta miatt. A Red Bull testvércsapatát erősítő Cunoda Júkit ugyanis olykor elragadja a hév az autóban ülve.

Cunoda Júkinak kezelnie kell a dühkitöréseit 

A japán versenyző dühkitörései olykor túlzók, noha a kezdetekhez képest sokat fejlődött ezen a téren. hristian Horner, a Red Bull csapatfőnökének elmondása szerint az is, hogy Cunoda egyszerűen azt hitte, ez abszolút része az angol köznyelvnek, ezért aztán olyankor is beszúrt egy „b**meget" a mondandójába, amikor az teljesen indokolatlan volt - írja a Rallycafe.

A japán Cunoda Júki mai napig káromkodikForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Peter Fox

A kármokodás a része Cunoda Júkinak

Olyan mintha a Blöff című filmből, vagy egy Guy Ritchie filmből lépett volna ki. Szóval ez a kis japán fickó azt gondolta, hogy a motherfucker vagy a fuck szó az angol nyelv része. Ezért beült egy Forma-1-es autóba, és a legelső tesztjén közölte: »Alulkormányzottsággal küzdök motherfucker«, mire én: »Most tényleg ezt mondta?«"

A fiatal japán még olykor még manapság is elragadtatja magát.

„Normál esetben amikor jó helyzetben vagyok, nem vagyok rossz a rádióban, inkább a rosszabb helyzetekben válok izgatottabbá, úgyhogy ez egyértelműen korlátoz" – ismerte el az egyik gyengeségét.