Társoldalunk:

Max Verstappen miatt drasztikusan esnek a jegyárak a Las Vegas-i F1-es futam előtt

2023.11.11. 09:01

Drasztikusan esnek a jegyárak a Las Vegas-i F1-es futam előtt, mivel amerikaiak nem szokták meg, hogy idő előtt eldől egy nagy versengés. Max Verstappen nem mindennapi teljesítménye tehát nincs jó hatással a versenyre.

A jegy- és szállodai szobaárak is meredeken esnek Las Vegasban, annak ellenére, hogy négy évtized után lesz ismét Forma-1-es futam a városban. Azzal, hogy Max Verstappen október 7-én Katarban már megnyerte az idei bajnoki címet, nagy részben elvette az izgalmakat a nézők elől – írja a HVG.

A szombati napra az elmúlt hónapban 35 százalékkal zuhantak a jegyárak, az átlagos belépőjegyek ára 1645 dollárról 1060 dollárra esett. Egy évvel ezelőtt a Las Vegas-i futamra a jegyek ára még nagyjából 2000 dollár volt.

Érdekes futam várható a a Las Vegas-i NagydíjonForrás: Twitter

A csütörtöki szabadedzés és a pénteki kvalifikáció árai szintén drasztikusan csökkentek. A jelenlegi „belépő" ár körülbelül 50%-kal, 385 dollárról 180 dollárra csökkent a csütörtöki napra, pénteken pedig közel 60 százalékkal, 825 dollárról 342 dollárra.

Az alacsonyabb árak a szállodai szobáknál is megjelentek. Az átlagár 283 dollár körül mozog éjszakánként. Ez körülbelül negyedével alacsonyabb, mint egy hónappal korábban.