Társoldalunk:

Leclerc: Ne fújoljanak, nem direkt csináltam

2023.10.29. 23:29

Max Verstappen hihetetlen rekordot döntve, idei 16. futamgyőzelmét aratva nyerte a Mexikói Nagydíjat Lewis Hamilton és Charles Leclerc előtt. Mutatjuk, mit mondtak a pilóták a leintés után.

"Sajnos Checo (Sergio Pérez) kiesett az első körben, de a szurkolók maradtak, akik hihetetlen hangulatot teremtettek. Nagyon jó szezont futunk, jó volt az autó. Próbáltunk más stratégiát választani a többiekhez képest, de a piros zászló közbe szólt, nem tudtuk megmutatni" - mondta Verstappen.

"Nagyon szeretek Mexikóba jönni fantasztikus a hangulat. Frissnek érzem magam, keményen kellett nyomni, de jó eredmény a hatodik helyről indulva a második hely. Büszke vagyok a csapatra, jó munkát végeztünk, kitartott az abroncs, de a végén óvatosan kellett vezetnem" - mondta Lewis Hamilton.

Sergio Perez repül, miután összeakadt Charles Leclerc-relForrás: AFP/Claudio Cruz

"Sok a fújolás, de nem tudtam hova menni. A rajtnál ott volt a két Red Bull és összeértünk. Nem tudtam hova menni, az én autóm is megsérült, Checo pedig nem tudott tovább menni. Ilyen az élet, nem tudtam mit csinálni, nem direkt volt. A piros zászló után újabb rajt következett, Lewis nagyon gyors volt, jobbak voltak a többiek az élen" - mondta Leclerc.