Társoldalunk:

Így reagált a Red Bull sztárja a visszavonulásáról szóló hírekre

2023.10.20. 15:41

A Red Bull Forma-1-es versenyzője, Sergio Perez azt nyilatkozta, nevetett azokon a pletykákon, melyek szerint a Mexikói Nagydíjon be fogja jelenteni a visszavonulását.

Nemrég a rosszabb szereplése miatt felmerültek olyan pletykák is, hogy a Mexikói Nagydíjon bejelentheti a visszavonulását Sergio Perez. Az Amerikai Nagydíj sajtótájékoztatóján erről is megkérdezték a pilótát, amire úgy reagált, hogy csak nevetett ezen a pletykán, és szó sincs arról, hogy visszavonulna – hiszen 2024 végéig érvényes a szerződése - írja a Motorsport.

Sergio Perez nem távozik az F1-bőlForrás: AFP/Attila Kisbenedek

Csak nevettem rajta! Nem igazán tudok semmit csinálni, csak teljes mértékben a munkámra koncentrálok. Ez a pletyka foglalja össze a szezonomat: valaki mond rólam valamit, ami hirtelen igazzá válik" - mondta Perez, aki hozzátette, szerződése van a következő évre, és nincs oka arra, hogy ne töltse ki a szerződését.

"Mindent bele fogok adni, elkötelezett vagyok. És nem ez lesz az utolsó szerződésem az F1-ben. Könnyű lenne egyszerűen elsétálni. De én nem ilyen vagyok, nem adom fel. Nincsenek kétségeim azt illetően, hogy vissza fogok térni a legjobb formámhoz, és csak ez a cél jár a fejemben. Nem is gondolok a visszavonulásra vagy bármi ilyesmire, mert ez lenne a könnyű út."