Társoldalunk:

Így reagált George Russell Lewis Hamilton közeledésére a kínos bukás után - videó

2023.10.09. 09:36

Mint ismert, hiába indulhatott a harmadik pozícióból Lewis Hamilton a Katari Nagydíjon, már az első kanyarban hatalmasat hibázott és kiesett. A bukás után a hétszeres világbajnok vállalta a felelősséget, azóta bocsánatot is kért a csapattársától, George Russelltől.

A jól tapadó lágy gumin induló Lewis Hamilton kívülről próbálta támadni George Russellt az első kanyarban, ám túl szűken fordult, és a kerekek összeértek. Míg csapattársa megúszta ez javítható szárnysérüléssel, ő három kerékkel a kavicságyban kötött ki.

Russell is a közösségi médiát használta annak jelzésére, hogy közöttük minden a legnagyobb rendben - vette észre az M4 Sport. Képen és videón is megmutatta, hogyan ölelgetik egymást a bocsánatkérő Hamiltonnal, miközben azt írta:

Nincs harag. Azért vagyunk itt, hogy harcoljunk és a csapatnak a legjobb eredményt szállítsuk. Ma rosszul mértük fel, de az autónk kivételesen erős volt, és büszke vagyok az egész csapatra. Ideje összefogni, és építkezni tovább az erős tempónkra Austinban."