Társoldalunk:

Nem bírja a távollétet, boxutcát épített az otthonában Hamiltonék főnöke

2023.10.08. 10:58

Nehezen bírja az otthonlétet Toto Wolff, a Mercedes-AMG Petronas csapatfőnöke, aki mindent megtesz, hogy a távolból is csapattal lehessen.

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton és a fiatal tehetség, George Russell főnöke egy nyaralás során elszenvedett baleset miatt kénytelen otthonról követni az eseményeket, amit nem visel könnyen. A térdszalagsérülés azonban nem játék, és az orvosok egyelőre nem javasolják a hosszabb repülőutakat. Az osztrák főnök nélkül pedig a csapat nem igazán boldogult Japánban, legalábbis a pilóták nem volt éppen elégedettek a csapattól kapott üzenetekkel a Japán Nagydíj hajrájában.

Wolff is érzi, hogy szükség van rá, ezért az otthonában kiépíttetett egy "pit-wall"-t, vagyis az a számítógépekkel, monitorokkal és kijelzőkkel felszerelt szekciót, ahonnan a futamok alatt a csapatfőnökök és a vezető mérnökök követik a versenyt és osztogatják az utasításokat.

"Így  most már kapcsolatban vagyok a csapattal, és teljes mértékben részt tudok venni a versenyekben" - mondta Wolff az OE24 hírportálnak.