Társoldalunk:

Gusztustalan módon alázták meg Michael Schumachert - videó

2023.09.26. 11:02

A Forma-1-es Japán Nagydíj után az F1-es szakértő, Antonio Lobato nagy bajba került, miután egy felháborító megjegyzéssel sértette meg Michael Schumachert. 

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher neve egy spanyol F1-es műsorban került szóba, amelyben a szakértők a Japán Nagydíjon történteket elemezték.

"A Red Bull mérnöke, Adrian Newey retteghet, mert érkezik Antonio Lobato" - mondta a műsorban az egyik kolléga a spanyol szakértőnek, aki a következőképpen felelt. Hadd reszkessen Michael. Na mégsem, Michael már nem fog remegni" - hangzott Lobato felháborító megjegyzése, ami után a társaival hangosan továbbnevetett a megalázó "viccen".

Az elhangzottak után a közösségi médiában alaposan szétszedték Lobatót, és többen azt követelték, hogy a jövőben ne vezethessen ilyen jellegű műsorokat és ne is szerepelhessen a TV-ben.

A spanyol F1-es szakértő később bocsánatot kért, arra hivatkozva, hogy egyáltalán nem akart tréfát űzni a legendás pilótából és a saját ügyetlensége miatt rosszul fejezte ki magát.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetetForrás: AFP/-

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban, életveszélyes agysérülésekkel vitték kórházba. 250 napot töltött mesterséges kómában, majd családja hazavitte, de az elmúlt tíz évben szinte alig közöltek híreket az állapotáról.

Forrás