Társoldalunk:

Verstappen reakciója mindenkit megdöbbentett az időmérő edzés után - videó

2023.09.23. 13:21

A Red Bull kétszeres világbajnok pilótája, Max Verstappen remek teljesítménnyel szerezte meg a pole pozíciót a Japán Nagydíj időmérő edzésén, így az első helyről rajtolhat a vasárnapi futamon. A Szingapúri Nagydíjon mutatott visszafogottabb eredmény miatt több kritika is érte a Red Bullt, a holland versenyző pedig sajátos stílusban reagált ezekre.

Verstappen biztos volt abban, hogy a Szingapúri Nagydíj után - amely során nem szerzett dobogós helyezést a Red Bull - Szuzukában már minden rendben lesz és újra bombaerős teljesítménnyel rukkolnak elő. A holland sztár az időmérőn igazolta korábbi szavait, a Q3 végén hatalmas, 0,6 másodperces előnyre tett szert a két McLarennel szemben.

A szingapúri visszaesés után több kritikát is kapott a Red Bull, különböző összeesküvés-elméletek kezdtek el terjedni, de Verstappen szerint ezeknek nincs alapja. 

Volt egy rossz hétvégénk. Természetesen az emberek elkezdtek róla beszélni, hogy mindez biztosan a technikai direktívák miatt van. Szerintem szopjanak tojást" - tette helyre sajátos stílusban a Red Bull kritikusait a harmadik vb-címe felé száguldó pilóta.

"Nagyon fel voltam tüzelve, hogy jó hétvégét teljesítsek itt és gondoskodjak róla, hogy erősek legyünk. Szingapúr számunkra meg sem történt" - írta meg az m4sport.hu, mit mondott Verstappen a Japán Nagydíj időmérője után.