Társoldalunk:

Így juthat el a Forma-1-es Magyar Nagydíjra

2023.07.14. 11:29

A közösségi közlekedés igénybevételét ajánlja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az utazásra a Forma-1 Magyar Nagydíjra, ezt segítik a BKK és a MÁV-Volán-csoport együttműködésében bevezetett Hungaroring-jegyek.

A BKK pénteki tájékoztatása szerint az egy útra szóló "Hungaroring-jegy" és a korlátlan számú utazásra érvényes "Hungaroring flexijegy" péntektől vásárolható meg a BKK és a MÁV-START pénztáraiban és jegykiadó automatáiból, valamint a MÁV-START applikációban. A jegy külön érvényesítést nem igényel, ellenőrzéskor fel kell mutatni, illetve az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni.

A jegyek július 21. és 23. között használhatók fel a H8-as HÉV teljes vonalán, valamint a MÁV-START és a Volánbusz megjelölt járatain Budapest és Gödöllő között.

Óriási az érdeklődés a Magyar Nagydíj irántForrás: AFP/Attila Kisbenedek

A Volánbusz díjmentesen igénybe vehető különbuszaira - melyek egészen a Hungaroring 3-as kapuig szállítják az utasokat - kifelé Kerepesen lehet átszállni. A Hungaroringről pedig Gödöllő vasút- és autóbusz-állomásig viszik a különbuszok a látogatókat.

A Magyar Nagydíjat július 21. és 23. között rendezik a Hungaroringen.