Összeveszett a világbajnok versenyzővel a Red Bull főnöke

F1 Grand Prix of Miami - Qualifying GettyImageRank2 Principal People Motorsport Formula One Racing Talking Mexico USA Auto Repair Shop Florida - US State Miami Formula One Grand Prix Three People Photography Christian Horner Qualification Round Red Bull R
MIAMI, FLORIDA - MAY 06: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner talks with Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing in the garage during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Miami at Miami International Autodrome on May 06, 2023 in Miami, Florida. Mark Thompson/Getty Images/AFP (Photo by Mark Thompson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A 2016-os világbajnok, a ma már az F1 környékén riporterként dolgozó Nico Rosberg a Spanyol Nagydíj után Sergio Pérezről kérdezte a pilóta főnökét, Christian Hornert.

A Red Bull csapatvezetője szerint Rosberg kicsit túlzottan is kritikus volt a mexikói teljesítménye kapcsán, amit nem is hagyott szó nélkül.

„Christian, arról beszéltél, hogy jó versenye volt, de szerintem lehetett volna jobb is, szerinted nem? Úgy értem, ha Max a viszonyítási alap, akkor volt jó néhány kör, amikor komoly volt a különbség" – mondta Rosberg.
.
„Azért te eléggé kritikus vagy, nem gondolod? Kemény vagy ezekkel a srácokkal, boldogan kritizálsz mindenkit. Az első pár körben időt veszített, nem volt jó rajtja. George Russell a pályát is elhagyva lépdelt előre, amiért nem kapott büntetést, és itt meg is szökött. Pérez egyre jobb lett a verseny végére, de nem maradt elég kör, hogy a dobogóért küzdjön" – zárta végül Horner.

Pérez hátránya már 53 pont Max Verstappen mögött a világbajnoki pontversenyben.