Egyedülálló közvetítéssel készül a Forma-1 a Magyar Nagydíjra

Horizontal
Óriási az érdeklődés a Magyar Nagydíj iránt
Vágólapra másolva!
Különleges, a fiatal nézőket megcélzó közvetítéssel készül a Magyar Nagydíjra a Forma-1 és a Sky Sports. A cél, hogy minél hatékonyabban megszólítsák a gyerekeket, ezért kifejezetten az ő számukra terveznek egyedi programot a júliusi mogyoródi futamra. 

Az egyedi grafikákkal és sajátos hangvétellel készülő adásban a Sky Kids FYI műsorának szereplői, Braydon és Scarlett, valamint a gokartos Zac szerepel majd, akikhez csatlakozik a 2016-os Forma-1-es világbajnok Nico Rosberg, valamint Danica Patrick, a népszerű amerikai női autóversenyző. Így alkotják majd az F1 Juniors csapatát, mellyel a tervek szerint nemzetközi hírfolyamot hoznak létre. Ők készítik az interjúkat, az összefoglalókat, sőt, a kommentátor is a fiatal csapat tagjaiból kerül ki.

"Azt szeretnénk biztosítani, hogy minden korosztályú rajongónk élvezhesse és megszeresse a Forma-1-et, ezért régi partnerünkkel, a Sky Sports csatornával dolgozunk együtt a projekten, hogy megcélozzuk a fiatalabb közönséget. Nagyon izgalmas" – mondta Ian Holmes, a Forma-1 médiajogi és tartalomkészítési igazgatója.

A speciális adás eleinte csak Németországban és az Egyesült Királyságban lesz elérhető.

A 2009-es F1-bajnok Jenson Button így nyilatkozott:

"Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy teret adahtunk az F1-rajongók következő generációjának. Így a fiatal szurkolók is megmutathatják, mennyire elhivatottak, mennyire rajongják ezt a sportot."