Alonso csapattársa egyelőre nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen

F1 2023 Rolex Australian Grand Prix 2023 Motorsport Formula 1 Melbourne Albert Park Aston Martin Three quarter lenght Lance Stroll Fernando Alonso Two people Aston Martin Aramco Cognizant Canada Formula 1 Rolex Australian Grand Prix FIA Formula One World
Fernando Alonso of Spain, Aston Martin Aramco Cognizant, portrait Lance Stroll of Canada, Aston Martin Aramco Cognizant, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix of FIA Formula One World Championship from 30th of March to 2nd of April, 2023 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Aston Martin pilótája, Lance Stroll az esős időszakban csak szenvedett, majd nem sokkal később ki is kellett állnia a versenyből.

A kanadai pilóta Sergio Perezzel is összeakadt a pályán, majd az eső érkezése után az 53, körben kiált. Nem sokkal előtte ki is csúszott, miután nem tudta bevenni az egyik kanyart, majd a Mirabeau-ban a korlátnak ment, le is tört az első szárnya.

Stroll a futam után arról beszélt, hogy fékproblémákat észlelt a kocsin, mielőtt fel kellett adnia a versenyt.

„Volt pár gondom a kocsival, nem tudtam lassítani, és úgy ötször eltaláltam a falat. Már az eső előtt éreztem, hogy nem lassul megfelelően az autó. A hétvége után nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek" – tette hozzá Stroll, aki frusztráltan távozott Monacóból.