Társoldalunk:

Hamilton váltja a Ferrarinál? Leclerc megszólat a jövőjével kapcsolatban

2023.05.25. 11:43

A Ferrari Forma-1-es pilótája, Charles Leclerc elismerte, hogy hallott a Lewis Hamiltonnal és a Ferrarival kapcsolatos pletykákról, de egyelőre még ő sem koncentrál az új szerződésére.

A napokban indult el a pletyka, hogy a Ferrari szerződést ajánl Lewis Hamiltonnak, aki akár helyet is cserélhetne Charles Leclerc-rel a jövőben. Charles Leclerc szerződése a 2024-es szezon végén jár le a Ferrarival, John Elkann Ferrari-elnök pedig állítólag Maranellóban járt a napokban, hogy elkezdjen egyeztetni a monacói pilóta új megállapodásáról - írja a Motorsport.

Charles Leclerc végre megszólaltForrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Chris Graythen

Leclerc azonban egyelőre tagadta, hogy elkezdtek volna tárgyalni az új szerződéséről, egyben azt is elismerte, hogy hiába bár értesült a Mercedesszel kapcsolatos pletykákról, azok nem foglalkoztatják.

„No komment" – válaszolta Leclerc a Monaco Matin kérdésére a Mercedesszel kapcsolatos pletykákról. „Tudom, hogy 2024 végén lejár a szerződésem, és megértem, hogy miért beszélnek erről az emberek. Igen, vannak pletykák, de nem igazán zavarnak. Egyelőre nem kezdődtek tárgyalások, talán Fredet (Vassuer, csapatfőnök) kéne megkérdezni arról, hogy mikor szeretne asztalhoz ülni. Én azonban továbbra is csak a pályára koncentrálok, imádok a Ferrarinál versenyezni."