Csak a pénz érdekli: Hamiltont nagyon idegesíti, hogy Verstappen többet keres nála

Forma-1, Osztrák Nagydíj 2022, vasárnap, Lewis Hamilton, Max Verstappen
Second placed Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen (R) walks past third placed Mercedes' British driver Lewis Hamilton on the podium after the Formula One Austrian Grand Prix at the Red Bull Ring race track in Spielberg, Austria, on July 10, 2022. (Photo by Joe Klamar / AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull sportfőnöke, Helmut Marko elképzelhetőnek tartja, hogy Lewis Hamilton komolyan fontolgatja a Ferrari ajánlatát, ennek pedig egyetlen oka van szerinte, méghozzá a pénz.

A napokban röppent fel a hír, hogy a Ferrari elnöki szinten tárgyal Lewis Hamiltonnal, a hétszeres világbajnokért állítólag még az éveken át dédelgetett Charles Leclerc-t is hajlandó lenne feláldozni a csapat.

Hamiltont nagyon idegesíti, hogy Verstappen többet keres nála Forrás: AFP/Joe Klamar

A Ferrari a hírek szerint rengeteg pénzt kínál Hamiltonnak, Helmut Marko szerint pedig éppen a fizetés teheti vonzóvá az olaszok ajánlatát az angol számára - írja a vezess.hu.

"Két dolog zavarja igazán Hamiltont: az egyik, hogy nem világbajnok, és nem úgy néz ki, hogy a jövőben újra az lesz. A másik, hogy nem ő a legjobban fizetett versenyző. Jelenleg Max Verstappen keresi a legtöbb pénzt. Ha valamin, Lewis talán ezen tudna változtatni a Ferrari segítségével."