Társoldalunk:

Látványos tervekkel készül a sikeresebb jövőre a Mercedes - képek

2023.05.22. 15:48

Hatalmas beruházásra készül a Mercedes a Forma–1-es csapatának brackley-i bázisán: az Ezüstnyilak 70 millió fontból szeretnék felújítani és kiterjeszteni a jelenlegi központjukat 2025 végére.

A Brackley-ben jelenleg megtalálható főépületre már eddig is komoly összeget költött a Mercedes, a terv így inkább, hogy a környezetébe új szabadidőközpontok, marketingépületek és éttermek is épüljenek. Olyanok, ahol otthonosabban érzik magukat a dolgozók, és ahol (a mostani 350 férőhelyes létesítmény helyett) a jelenlegi 1250 alkalmazott sokkal kényelmesebben elfér.

„Ezt az egész dolgot az embereinkért csináljuk, nem építészeti díjakat akarunk nyerni – mondta a csapatfőnök, Toto Wolff. – Sosem ragadtathatod el magad egy komplexum kinézetétől. Amikor ez válik elsődlegessé, el kell kezdened arra koncentrálni, mi a legjobb az embereknek. Meg akarjuk tartani a tehetségeket, szerződtetni akarunk embereket, vonzó munkaadó akarunk lenni. Ez megmutatja, mennyire elkötelezettek vagyunk, mindent az embereinkért csinálunk. Mi akarunk lenni a legjobb technológiai központ a szakmában."

Forrás