Vágólapra másolva!
A Daily Mail információi szerint a Ferrari 40 millió fontos ajánlatot tervez tenni Lewis Hamiltonnak, hogy a brit pilóta jövőre csatlakozzon az olasz istállóhoz.

Hamiltonnak az év végén lejár a szerződése a Mercedesnél, és továbbra sem lehet tudni, hogy hol folytatja a pályafutását 2024-től – ha egyáltalán folytatja. A közelmúltban több hír is megjelent arról, hogy a Ferrarihoz kerülhet, most azonban a brit média arról értesült, hogy

John Elkann elnök kapcsolatot teremtett Hamiltonnal, és a szerződéskötésről tárgyalt vele – méghozzá egy 40 millió fontosról.

Charles Leclerc és Lewis Hamilton helyet cserélhet jövőre Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha

Ha sikerülne a Ferrarinak megszereznie a brit pilótát, az magával vonja Charles Leclerc vagy Carlos Sainz távozását a maranellóiaktól. Mindkét pilóta rosszul kezdte az idei szezont, így egyikük helye sincs biztonságban. A monacói az utóbbi időben többször is kifejtette a csalódottságát a Ferrarival szemben, így az is

elképzelhető, hogy jövőre Leclerc megy George Russell mellé a Mercedeshez.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a Ferrari vár még egy kicsit a döntéssel, megnézi, hogy Leclerc vagy Hamilton teljesít-e jobban a következő futamokon, és azután hozza meg a döntését, hogy milyen felállással vág neki a következő szezonnak.